BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Junget forhandler følgende værktøjs brands til metalindustrien.

 

Tivoly logo

 

 

Tivoly er en af verdens ledende producenter af skærende værktøj til aerospace, vindmølle- og automobil industrien, som er kendt for deres behov for kvalitets værktøjer.  Junget A/S har derfor valgt Tivoly som én af sine fortrukne samarbejdspartnere. 

 

Sandvik Coromant

 

 

Sandvik Coromant byder på et stort og alsidigt program særligt inden for platteværktøjer. Vælger du ét af disse værktøjer, får du stærke og robuste skær med snævre tolerancer og en lang levetid,som er særligt velegnede til vanskeligt bearbejdelig materiale.

 

Sutton Tools logo

 

 


Sutton Tools er leverandør af bor, tappe- og fræse- samt specialværktøjer til hele metal industrien. Sutton Tools har været på marked siden 1917 og er en australsk familieejet virksomhed, der dominerer hjemmemarkedet og har en stærk markedsposition i Asien. De har 7 afdelinger fordelt i hele verden. Deres hovedlager for Europa er placeret i Tilsburg i Holland. Med levering fra dag til dag er deres lager optimeret til hurtig levering.
 

Honsberg er en tysk producent som fremstiller og leverer kvalitets båndsavklinger til hele verden. Produktsortimentet er meget bredt og chancen for, at vi har lige den klinge, som du skal bruge, er stor. Junget er eneforhandler af Honsberg klinger i Danmark.

  

Skal det være tysk kvalitets værktøj til fremstilling af gevind og gear, er Vargus Jungets foretrukne leverandør.

  

Diebold logo

 
 

 

Skal dine værktøjer kunne sættes på i et snuptag og stadigvæk sidde præcist og stabilt, kan Junget anbefale HSK optag fra Diebold.

 

Unican logo

 

 

Vi har sammen med Uniscan et stort sortiment af smøremidler og håndrens. 
 Sortimentet indeholder bl.a. L14- skæreolie til gevindskæring, l-40 universalspray,  L68 Maskinsmøring til smøring af vanger, samt L15-Extreme Cutting, der giver værktøjerne længere levetid og holdbarhed.

Kontakt Metal nu

Du kan kontakte metalteamet her:

+45 89 36 55 64

Telefontid mandag - torsdag 7:30 - 16:00, fredag 7:30 - 15:00, lørdag, søn- og helligdage lukket.

metal@junget.dk

Eller brug formularen herunder.

Kontaktformular

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×