BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Nyhed - november 2016

Har du brug for en ny og brugervenlig rundsav, så kan du med fordel bestille en ny Altendorf F45 rundsav inden d. 15. december 2016.

Den tyske maskinproducent Altendorf er kendt for sin klassiske F45 rundsav. En maskinmodel, som har sin anvendelse i stort set alle snedkerier og tømrerværksteder, hvor en varieret opskæring indgår som en del af produktionen.  I 2016 har Altendorf relanceret F45 rundsaven i et nyt design med mange nye optioner. 

Saven har f.eks. en ny funktion med et dobbeltsidet kipbar savaggregat. I praksis betyder det, at det er muligt at kippe klingen op til 46° til begge sider. Sugeskærmen følger savenheden, så du sparer tid og undgår at skulle indstille skærmen, hver gang du ændrer klingens retning.  Hele omstillingen på max. 92° kan derfor gøres på kun 12 sekunder - det er hurtigt og effektivt. 

Den nye F45 model indeholder også bestykningsmuligheder mht. kontrolenhed, vinkelanslag og CNC-parallelanslag. De mange kundetilpassede løsninger skal naturligvis ud at arbejde og gøre en forskel hos kunderne. Derfor har Altendorf lavet et rabathæfte med håndfaste rabatter på de mange bestykningsmuligheder f.eks. digital aflæsning, kipbar savaggregat og CNC-parallelanslag. Ved bestilling får du dit eget rabathæfte med 8 forskellige checks på add-ons, så vælger du selv, hvilken en af de 8 du ønsker at indløse.

Bestil din rundsav inden d. 15. december hos Junget A/S, som forhandler Altendorf i Danmark, og få glæde af det fordelagtige tilbud.

 

 Læs mere på Altendorfs hjemmeside

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×