BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Biesse satser stort på Ligna 2017
- og øger standarealet med 35% i forhold til 2015

Med et udstillingsareal på mere end 5000 kvm, (35% mere end i 2015) ønsker Biesse at styrke sin tilstedeværelse på den vigtigste messe i Tyskland. 

Temaet for Biesses stand på Ligna er Think forward. Et tema som overordnet set handler om at skabe innovative og integrerede løsninger, der er såvel komplekse som nemme at bruge, så kunderne fremadrettet kan producere mere, bedre og billigere. Biesse opfordrer derfor til, at man tænker langsigtet eller ”fremadrettet”, når man beslutter, hvad man har brug for i dag. 

Biesses store stand vil emme af innovation og teknologi med det formål at inspirere de besøgende til at tænke i nye baner, når de skal omlægge eller optimere deres produktion. Standen vil rumme ikke færre end 40 arbejdende maskiner og give de besøgende et fyldestgørende indtryk af Biesses mange maskinløsninger.  Besøgende vil bl.a. have mulighed for at se det nyeste indenfor kantlimere, CNC bearbejdningscentre, Viet pudsemaskiner og Selco opskæringsanlæg m.m. 

Kontakt Jungets maskinteam for at høre mere om Biesses mange maskinløsninger

Klik her for gratis entrebilletter til Ligna

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×