BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Klar til nye oplevelser


Efter 45 år hos Junget har Erik Korsdal Pedersen valgt at gå på pension. Det er blevet tid til at komme ud at rejse og pleje sine mange fritidsinteresser.

Oprindeligt begyndte Erik Korsdal sin karriere hos Silkeborg Slibeservice tilbage i 1972. Et firma, der sidenhen blev del af Carl F. Junget, og han kan således se tilbage på et helt arbejdsliv indenfor sammen branche og samme firma.

Beder man Erik tænke tilbage på de mange år, så er han hurtig til at konkludere, at det har været en dejlig del og et positivt kapitel af hans liv.

- Især har de sidste mange år som kørende værktøjskonsulent passet mig godt. Min hverdag har været præget af frihed under ansvar, og jeg har været i kontakt med mange mennesker hver dag. Det passer bare godt til mit temperament, fortæller han. 

Det er således ikke uden vemod, at han nu har valgt at takke af og derfor må sige farvel til kunder og kollegaer. Erik er kendt for sit gode humør og positive indstilling. Hans mange år i branchen har også givet ham en enorm viden indenfor sit fag og et stort netværk. Hans fravær vil derfor blive mærket af mange, og Erik er da heller ikke helt afvisende overfor at kigge forbi kontoret og give kollegaerne en hjælpende hånd i ny og næ. 

Formelt har Erik sidste arbejdsdag d. 31. marts, og derefter står der udlandsrejse i kalenderen. Første store rejse går til Thailand.  - Og der er ikke tale om en rejse på første klasse, for Erik vil meget hellere ud, hvor der er højt til himlen og mulighed for at lufte en motorcykel. Ud over at rejse, så har Erik også altid haft en stor interesse for veteranbiler, og han har i de sidste mange år dyrket og solgt juletræer fra sit landsted.  Erik glæder sig således til at kunne bruge mere tid på sine mange fritids-interesser og især ser han frem til at kunne planlægge rejser af længere varighed. 

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×