BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk


Et nyt år står for døren. Det giver anledning til refleksion og et tilbageblik på året, der er gået. År 2016 blev nemlig et rigtig godt år for Junget A/S, og der tegner sig et positivt billede af en virksomhed i rivende udvikling. 

Pressemeddelelse - december 2016

 

Nu skriver vi snart 2017, og i den forbindelse ser Poul Thøgersen, CEO hos Junget A/S tilbage på året, der er gået. 
- I det forgangne år er det lykkedes os at nå i mål med mange af de initiativer, som vi har igangsat.  Vi har endnu ikke gjort resultatet op i kroner og ører, men alt tegner til, at år 2016 blev det år, hvor Junget fik vendt skuden. Vi har nået vores mål og fået skabt et positivt resultat, som vi er yderst tilfredse med, fortæller han.

En konsolideret ejerkreds

I Junget vil 2016 bl.a. blive husket som året, hvor CFP Group trådte ud af ejerkredsen. CFP Group har været medejer af Junget igennem mange år men valgte i 2016 at sælge sin andel til de øvrige ejere. Den øgede konsolidering har bl.a. været med til at styrke virksomhedens evne til at skabe en målrettet vækststrategi. Sidstnævnte er der blevet arbejdet hårdt med i 2016, og som virksomhed kan Junget allerede nu begynde at se resultaterne af den fokuserede indsats.

Positiv udvikling i træ- og møbelindustrien

Jungets resultater skal naturligvis også ses i lyset af den generelle udvikling i branchen. Skæver man til *”Konjunkturbarometer for træ- og møbelindustrien”, viser statistikken da også en øget omsætning i både møbel- og træindustrien. I den daglige dialog med vores kunder, oplever vi en øget efterspørgsel efter maskiner og skærende værktøj. I 2016 har vi således haft fornøjelsen af at arbejde sammen med både vores gode kunder igennem mange år samt helt nye kunder, der har budt ind med nye problemstillinger og opgaver.

It-integration spiller en større og større rolle

Ét af de helt store emner i 2016 har været automatisering og produktionsoptimering bl.a. i form af store CNC bearbejdningscentre og pladeopskæringsanlæg. For at opnå den ønskede effektivisering er en korrekt it-integration mellem kundernes ERP systemer og maskinernes CAD/CAM systemer altafgørende. It-integration fylder mere og mere i dialogen med vores kunder og udgør en stadig stigende andel af leveranceprocessen. Alt tyder på, at dette er en tendens, som vil fortsætte langt ind i fremtiden. Sidst på året har Junget derfor mandet op med endnu en erfaren it-specialist, og vores erfarne serviceteknikere har været på skolebænken, så efterspørgslen efter dygtige it-specialister også kan imødekommes fremover.

Ingen udvikling uden investeringer

Principperne for udvikling er ikke anderledes for Junget, end de er for vores kunder. Skal vores produktion af specialværktøjer og sliberiet være effektiv og konkurrencedygtig, kræver det også en investering i udstyr og maskiner.  I 2016 har Junget bl.a. investeret i ny diamantsliber, og der er satset stort på den danske metalindustri med et helt nyt setup indenfor kundetilpassede båndsavklinger.

Junget har de senere år brugt mange kræfter og energi på at positionere sig som en spiller på det skandinaviske marked indenfor salg og produktion af skærende værktøj til træindustrien. En position, som vi fortsat ønsker at udbygge. Vi forventer derfor at kunne styrke vores tilstedeværelse i Norge og Sverige yderligere i de kommende år.

Et godt resultat skal fejres

D. 22. december mødes alle i Junget til gløgg og æbleskiver for at markere året, der er gået og ønske hinanden en glædelig jul. I den forbindelse kommer der også til at lyde en stor tak til Jungets medarbejdere for den store indsats, som de har ydet i det forgange år og alle ønskes en god og velfortjent juleferie. 

- Nogle medarbejdere vil måske tænke på juleferien som stilhed før stormen. Hvis alt går efter planen, kan 2017 nemlig godt gå hen og blive et rigtig travlt år, konkluderer Poul, uden han dog vil nærmere ind på indholdet af Jungets ordrebøger. I stedet vil han hellere benytte sig af denne chance til også at ønske kunder og samarbejdspartnere 

Glædelig Jul & Godt Nytår.

 

 

*Kilde: TMI.dk- Konjunkturbarometeret 2016, DMI
 
 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×