BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Junget har indgået ny forhandleraftale med den italienske maskinproducent Greda, der har specialiseret sig indenfor CNC bearbejdningsmaskiner til møbel- og inventarfremstilling. Maskinerne er særligt velegnede til fremstilling af buede og runde møbelkomponenter, hvor flot finish er altafgørende.

Greda er kendt for sine innovative maskinløsninger, der automatiserer særligt tidskrævende og håndværksmæssigt vanskeligere arbejdsprocesser. Greda´s maskinløsninger til bearbejdning af bordben, armlæn og stolesæder er således i særklasse og markedsledende indenfor sit felt.

- Gredas produktsortiment passer godt til Jungets samlede maskinudvalg og er et godt supplement til vores andre brands, fortæller CEO Poul Thøgersen, der glæder sig til at kunne præsentere de nye maskiner til de danske kunder.

Greda udstiller på Ligna messen i Hannover i dagene 22. – 26. maj. Deres stand J50 er at finde i hal 27, hvor de bl.a. udstiller en Diva 5A, som er et 5-akset bearbejdningscenter. Maskinen, som vises frem, har Junget AB allerede solgt til en svensk kunde, som skal bruge denne til fremstilling af møbelkomponeter.

Greda har eksisteret siden 1981, og alle maskiner fremstilles i Italien.  Læs mere på www.greda.it:


Se maskindemo af Diva 5A
https://www.youtube.com/watch?v=wXcDs1TPDdk&feature=youtu.be

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×