BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

I forbindelse med at Junget har overtaget forhandlingen af elumatec i Danmark, har vi nu mulighed for at invitere dig til elumatecs TechDays d. 20. til 22. september i Mühlacker, Tyskland.

KOM OG SE live-demonstrationer med de nyeste maskinløsninger indenfor aluminiums og PVC bearbejdning. Oplev, hvordan det intelligente samarbejde mellem maskiner, software og service giver helt nye muligheder for fleksibilitet og ydeevne.

BLIV OVERRASKET over produkternes alsidighed og se, hvordan fabrikker i hele verden anvender elumatecs løsninger til at skabe en god forretning. Bliv inspireret til procesoptimering, nye forretningsgange og nyttige tips til den daglige bearbejdning ved at tale personligt med såvel internationale operatører som elumatecs experter.

OPLEV ved selvsyn, hvordan kvalitet ”made by elumatec” produceres, og hvordan Junget og elumatecs konstruktionsteams kan hjælpe dig til højere produktivitet og større overskud. Dyk ned i elumatecs univers: En verden af kendt, nyt og overaskende venter på dig!

Tilmeldingen sker til Junget på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden d. 25.08.2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Junget A/S

Poul Thøgersen, CEO

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×