BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Pressemeddelelse d.9.januar 2017

Junget er kommet ud af 2016 med det bedste resultat i gennem flere år. Et resultat, som alle i virksomheden er stolte af og sammen har kunnet fejre. Udgangspunktet for 2017 er meget positivt. Vi har f.eks. store forventninger til salget af skærende værktøj til træindustrien i Norge, Sverige og Baltikum, og det samme gør sig gældende for Jungets satsning indenfor salg af værktøj til metalindustrien i Danmark. 

I en tid, hvor alting går så hurtig, som det gør i dag, er det altafgørende, at Junget har en tæt dialog med kunderne og formår at se nye muligheder, når de opstår. I praksis betyder det, at Junget fremadrettet ønsker at styrke sin opbakning til de udekørende salgskonsulenter og key account managers for dermed at skabe nye rammer for en tættere kunderelation. 

Det er derfor blevet besluttet, at Erik Troue Jensen træder ud ledergruppen og ejerkredsen og pr. dags dato fratræder sin stilling som leder af Jungets værktøjsdivision. 

Ejerkredsen bag Junget A/S vil dermed fremadrettet udelukkende bestå af CEO Poul Thøgersen, Teknisk chef Ole G. Nielsen og GB Holding 2008 ApS. 

Junget håber at kunne præsentere ny salgschef i løbet af foråret og i den kommende overgangsperiode vil ledelsesopgaverne i værktøjsdivisionen fordeles mellem Poul Thøgersen og Ole G. Nielsen med hjælp fra Jungets gode og kompetente medarbejdere.

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×