BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

 

  

Junget har netop indgået forhandleraftale med den tyske producent elumatec, der fremstiller maskiner til aluminiums- og plastbearbejdning. Fremadrettet vil salg og service af elumatecs maskiner således blive varetaget af Junget i Danmark.

-Vi har igennem længere tid været på udkig efter en ny maskinleverandør indenfor aluminium- og plastbearbejdning.  Træ/alu-vinduer og plastmoduler vinder mere og mere indpas, og det er derfor altafgørende for os, at vi kan tilbyde vore kunder de førende og mest gennemtænkte løsninger på markedet, fortæller en glad direktør fra Junget.

CEO, Poul Thøgersen er ikke ét sekund i tvivl om, at elumatecs komplette produktprogram indenfor alu- og plastbearbejdning kan imødekomme kundernes krav og forventninger til funktionalitet, produktivitet og holdbarhed. Sortimentet passer perfekt til Jungets øvrige produkter og agenturer. Fremadrettet vil Junget dermed kunne tilbyde komplette løsninger til bl.a. vinduesproducenterne, uanset om der arbejdes i træ, aluminium eller plast.  

elumatec har eksisteret siden 1928 og er i dag førende indenfor sin branche og felt. Som producent og virksomhed er elumatec på niveau med Jungets øvrige leverandører som Weinig, Biesse og Altendorf, der alle kendetegnes ved kvalitet, service og high-end produkter. elumatec har indtil nu selv forhandlet sine maskiner i Danmark, så der findes allerede en del elumatec maskiner på det danske marked.  Med det nye samarbejde vil også disse maskiner med fordel kunne blive efterset og repareret af Jungets kompetente serviceteknikere, som kører i hele landet.

Én leverandør, ét ansvar 
Junget er Danmarks eneste totalleverandør, der kan tilbyde en samlet løsning med maskiner og skærende værktøj med backup af en landsdækkende serviceorganisation, egen værktøjsproduktion og eget sliberi. I praksis betyder det, at Junget kan tage det samlede ansvar for en maskinleverance. Et setup, som naturligvis også kommer til at gælde for elumatec maskinerne. 


 

På billedet ses fra venstre CEO Poul Thøgersen sammen med Roman Wolstein, Regional Director elumatec AG, Lars-Göran Spjuth, Sales Manager, elumatec Skandinavien AB og Steen Hansen, KAM fra Junget A/S

Læs mere om elumatec

 

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×