BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Gnisterne springer højt i produktionen hos Junget, hvor nyindkøbte maskiner til fremstilling af båndsavklinger er installeret. Fremadrettet er båndsavklinger til metalindustrien en del af produktsortimentet, og Ib Andersen, Business Unit Manager, hos Junget glæder sig til at komme ud og præsentere de nye kundetilpassede klingeløsninger til sine kunder.

Junget A/S har produceret specialværktøj til træ- plast- og aluminiums-branchen siden 1989 og har i dag eget sliberi med afhentningsbiler kørende i hele Danmark. I 2014 fik Junget tilført endnu en division, som udelukkende fokuserer på skærende værktøj til metalindustrien.

-Den seneste satsning indenfor klingeproduktion til metalindustrien skal derfor ses som en naturlig forlængelse af vores nuværende sortiment. Vi har produceret og slebet klinger i årevis – blot til træindustrien. Vi har derfor mandskabet, der kan håndtere opgaven, og de har den fornødne akkuratesse til at løse opskæring, svejsning og efterbehandlingen i en grad, der imponerer, fortæller Ib Andersen. 

Der er indgået samarbejdsaftale med den tyske klingeproducent Honsberg, som har fremstillet klinger af højeste kvalitet siden 1798. Sortimentet er meget bredt og indeholder et hav af varianter indenfor kvaliteter, dimensioner samt tandudlægninger. Alle klinger produceres efter mål og kan tilpasses kundernes maskiner uanset mærke. Kvaliteten på de svejsningerne som Junget laver, verificeres på Honsbergs laboratorie i Tyskland, og der er et tæt samarbejde mellem de to virksomheder.

-Junget er ikke den eneste i Danmark, der kan levere kundetilpassede båndsavklinger. Vi er dog overbevidste om, at vi med vores nye sortiment har en løsning, som kan krydse klinger med konkurrencen i markedet, slår Ib Andersen fast, der er i fuld gang med at planlægge sine næste kundebesøg.

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×