BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk


På billedet ses Cliff Bak fra Boye Inventar sammen med Ulrik Søe, KAM fra Junget.

Den tyske maskinproducent Altendorf fejrer i 2017 sin 111 års fødselsdag og har i alle årene produceret rundsave, hvilket i dag gør dem førende på markedet indenfor dette felt. Hos Boye Inventar i Hammel fik de øjnene op for den produktive sav tilbage i 1982 og indkøbte kort tid efter deres første Altendorf formatsav.

Boye Inventar er et familieejet firma, der har specialiseret sig i fremstilling af standard og unika inventarløsninger til detail – og dagligvarebutikker. En produktion, som kræver nogle fleksible maskinløsninger med hurtig omstilling og en effektiv bearbejdning. 

I 1982 indkøbte Boye Inventar således sin første Altendorf rundsav, og det har de aldrig fortrudt. Igennem tiden er det blevet til ikke færre end 5 Altendorf save, der alle bruges dagligt. Den seneste blev købt hos Junget A/S på Ligna messen i Hannover i maj 2017 og blev installeret lige op til sommerferien.

For salgschef Cliff Bak var det ikke vanskeligt at vælge en ny rundsav. 
- Vi ved, at en Altendorf rundsav virker hver gang.  Den skærer præcis og er nem og hurtig at bruge. Vi laver jo mange forskellige produkter og arbejder derfor både i finer, laminat og massivt træ. Den nye sav bruger vi primært til opskæring af massivt træ, da vi har valgt at få den udstyret med Servo Drive, der gør det nemt at køre savvognen frem og tilbage med tungt materiale. I stedet for at skulle skubbe savvognen bruger vi nu blot et joystick, og så klarer maskinen resten. Det er nemt, hurtigt og bekvemt for vores medarbejdere.

Boye´s nye Altendorf F45 formatsav er desuden udstyret med et luftbude-bord, som blev lanceret som en produktnyhed på Ligna. Det nye bord gør det nemt at håndtere og opskære større emner.  Derudover er maskinen udstyret med et Evodrive betjeningspanel, en motoriseret op/ned og kip funktion samt en automatisk indstilling af forridser med tilhørende signal ved klarmelding. Alle de nye funktioner er med til at sikre en hurtig omstilling og øger opskæringshastigheden generelt. Den nye sav er derfor også blevet den fortrukne sav på værkstedet i Hammel.

Cliff Bak slår dog fast, at hvis man ser bort fra alle de nye tekniske og digitale muligheder, så er en Altendorf sav i sin grundform den samme formatsav som altid.  I praktisk betyder det, at vi faktisk kan bruge det samme tilbehør fra sav til sav uanset, om der er 10 års forskel. Det er en fordel, ligesom det er fordel at vide, at når man køber en Altendorf sav, så køber man gedigent kvalitet, der holder. 

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×