BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Nyhed - januar 2017


Den 1. januar tiltrådte Lars Bommersholdt som ny seniorkonsulent hos Junget


Det er med stor glæde, at Junget nu kan løfte sløret for vores nye kollega, som fremadrettet vil indgå i salgsteamet i Junget Metal. 

Lars Bommersholdt er et kendt ansigt i metalbranchen med mange års erfaring indenfor salg af skærende værktøj bl.a. fra sin tid hos Kyocera Unimerco, Carl Hassing og de seneste 12 år, hvor Lars har haft sin daglige gang hos HCT Tools. Vi glæder os over, at Lars nu er en del af vores metaldivision og ser frem til, at hans erfaring og viden kan komme vores kunder til gode. 

Junget deltager på VTM messen i Odense i dagene 28/2 – 3/3, og Lars Bommerholdt vil naturligvis være at finde på vores stand.  – Så kig forbi stand 1154 i hal A til en uformel snak om produktions-optimering ved hjælp af specialfremstillet værktøj. Junget tilbyder også genopslibning af værktøj og har egen produktion af båndsavklinger.

 

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×