BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Det er med stor glæde, at Junget nu kan præsentere den 36-årige Martin Olesen som ny salgschef og frontfigur i Jungets værktøjsdivision. For at understøtte vores strategi om et styrket kundefokus, har vi med ansættelsen af Martin fået en stærk kundeorienteret salgsprofil og en dygtig leder.

Martin Olesen kommer fra en stilling som tømmerhandler og har de seneste 10 år haft sit daglige virke i Stark koncernen senest som trælastdirektør af Stark Skanderborg. Martin er således bekendt med træindustrien og glæder sig til at tage fat på de nye udfordringer i samarbejde med sit team af medarbejdere.

- Jeg ser et stort potentiale i Junget og i den unikke position, som Junget har i form af at være totalleverandør. Her kan kunderne få en samlet løsning indenfor maskiner og værktøj samt løbende vedligeholdelse, når det gælder service og genopslibning af værktøj.  Junget er ikke bange for at tage ansvar for de løsninger, der leveres, og med en proaktiv tilgang kan vi virkeligt udvikle nogle spændende løsninger i samarbejde med vores kunder, udtaler en forventningsfuld Martin Olesen. Han vil i den kommende tid komme rundt på kundebesøg og glæder sig til at få hilst på. 

Vi håber, at I vil tage godt imod Martin.

Med venlig hilsen

Junget A/S
CEO, Poul Thøgersen

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×