BEMÆRK! Dette site bruger cookies og lignende teknologier.

Hvis du ikke slår cookies og lignende teknologier fra i dine browser-indstillinger accepterer du dette site's brug af disse. Dette kan dog medføre at ikke alle funktioner er fuldt tilgængelige.

Jeg accepterer dette

Maskiner, værktøj, service og slibning til industrien
+45 8936 5500     Sigma 3, DK-8382 Hinnerup     info@junget.dk

Vi er alle vindere
- Sådan lyder ordene fra Weinig, som udlodder en Cube Plus på den kommende Ligna messe i Hannover i dagene 22.-26. Maj.  

En Cube Plus er den nye afløser for en afretter og en tykkelseshøvl. Maskinen bearbejder emnerne på alle 4 sider i én og samme arbejdsgang, og træet bliver automatisk afrettet, så det er lige, når det kommer ud af maskinen. Set i forhold til tidligere processer, så sparer man reelt tre arbejdsgange ved at anvende en Cube kehler. Det er smart, nemt og effektivt.

Weinig udstiller i hal 27 og det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at besøge standen og afgive dine kontaktinformationer til Weinigs eller Jungets personale. 

En stand, der er et besøg værd
Weining har samlet ikke færre end 40 maskiner på det 3000 kvm store udstillingsareal. Du finder f.eks. en Weinig Powermat 700 kehler, som der allerede kører mange af i Danmark. Den fremviste model er udstyret med de nyeste features, og sammen med nyt værktøj fra Leitz, sætter de udstillede Weinig kehlere generelt helt nye standarder indenfor finish og overfladebehandling. 

Weinig benytter også Ligna messen til at fremvise adskillige produktnyheder f.eks. nye lamineringspressere og Luxscan scannere. På standen vil de således demonstrere de nye scannere, hvor træet ligger stille, mens det scannes, hvorefter det sendes videre til opskæring i en Dimter afkorter. Weinigs flagskip,- et Conturex bearbejdsningscenter- vil naturligvis også blive udstillet. 

Jungets medarbejdere vil være at finde på Weinig stand sammen med eksperter fra Weinig. Kig forbi standen, der er spækket med maskinnyheder og find værdifuld inspiration til optimering af din produktion. 

Kontakt Jungets maskinteam for at høre mere om en Cube Plus og Weinigs store produktprogram.

Klik her for gratis entrebilletter til Ligna

Login

Her kan du logge ind på Junget Online og intranet med dit brugernavn og password.

Intranet
Junget Online


×